מים מכונים גם הממס האוניברסלי, בשל מגוון התרכובות הרחב שמסיסות במים. תכונה מרכזית זו הופכת את המים לכה חיוניים לחיים, אך עשויה גם להיות בעייתית ולגרום לסכנה במקרים מסוימים.
אותם המים שממיסים תה, סוכר וחומרים מזינים אחרים שמועילים לבריאותנו, עשויים להמיס גם תרכובות מסוימות שמזיקות לנו. קיימת גם אפשרות של מיקרואורגניזמים פתוגניים שעלולים לגרום למחלה. לכן רוב מקורות מי-השתייה מכילים כלור, כדי להפחית את סיכון הזיהום. למרבה הצער, כימיקלים אלה נותרים במים שאנחנו שותים.
זיהוי המזהמים אינו משימה קלה. הרשימה ארוכה מאוד, המזהמים משתנים ממקום למקום, והריכוז עשוי להיות נמוך מאוד אך בכל זאת להוות סיכון.
גם טיפול במים הוא נושא מסובך. זוהי פעולת איזון עדינה למדי. ב-אקווהלינק אנחנו תמיד מחפשים פתרונות טובים יותר כדי לספק לך ולמשפחתך את המים הבריאים והטעימים ביותר.